Ingenting viser at du tok deg tid og brydde deg, ganske som fine smykker. Det har alltid vært, og vil alltid være, den beste gaven å plukke opp på et øyeblikks varsel. Ingen er noensinne trist eller skuffet over at de fikk smykker i stedet for et kort eller bilde. Det er et par ting som du bør huske når du handler for smykker, og de er oppført i denne artikkelen.

Hvis du har et rundt ansikt, holde seg borte fra lange hengende øredobber. Slike øredobber generelt gjøre ansiktet ditt ser avrundet og trekker oppmerksomheten bort fra flotte funksjoner du måtte ha. I stedet velger å kjøpe små hengende øredobber eller Stud øredobber for et utseende som forbedrer din runde ansikt og funksjoner.

Når du kjøper smykker, kan det være lurt å vurdere semi-edle steiner. Semi-edle steiner kan bli funnet i et bredt utvalg av farger, kutt, og pris-områder. Ikke bare vil du kunne få mer for mindre, men siden mange velger edelstener, din semi-dyrebare gemstone smykker kan virke stadig sjeldnere enn diamanter!

Når du kjøper smykker som en gave til noen andre, sørg for å finne ut hva deres preferanser er. Mange mennesker bare liker gull eller sølv, ikke begge deler. Se på mottakerne garderobe valg og nåværende smykker for å finne hvilken smykker type de ville være mest sannsynlig å nyte og faktisk bære.

Selv om det kan virke åpenbart, aldri bære noen form for smykker når du svømmer. Ikke bare er vannet i seg selv litt vanskelig på stykket, men de fleste svømmebassenger behandles med kjemikalier som vil forårsake varig skade på stykket, hvis det ikke ødelegger det helt.

Når du kjøper diamant smykker som forlovelsesringer, øredobber, halskjeder og armbånd, vet de 4 C’s av diamanter er viktig. De 4 C’s inkluderer: cut, Clarity, farge og Carat. Noen gullsmeder også liker å legge til en femte C som er sertifikat og det er gradering rapport om kvaliteten på diamanter i ditt stykke smykker. Knowing C’s av diamanter vil gjøre deg til en mer kunnskapsrik kunde.

Pass på at du oppbevarer perle smykker i pustende poser, vekk fra andre smykker som kan skrape perle smykker. Perler kan lett bli feil, så det er viktig at du holder det borte fra smykker som kan skrape overflaten. Du bør aldri ha perlene dine i en zip-lock bag.

Gaver av smykker er ofte gitt til romantiske partnere. En romantisk presentasjon er en fin måte å forbedre et romantisk smykke. Emballasje og dekorasjon kan brukes til å gjøre et attraktivt smykke ser enda bedre ut. Teatralsk presentasjon gir også en mer minneverdig gavegivning. Smykker gitt med en seremoni vil minne mottakeren ikke bare om et forhold, men også av et spesielt romantisk øyeblikk.

Vær oppmerksom på hver brikke nøye og ikke kjøp noe som du ikke er helt positiv om. Følg retningslinjene som er oppført, og du vil være i stand til å plukke opp noe stort som din kjære er garantert å nyte for resten av sitt liv. Du kan ikke gå galt når du går med smykker.