Folk har alltid likt smykker. Ta en titt på historien, og du vil se nydelige halskjeder som pryder nakken til nesten alle velstående damer. Gå gjennom en travel gate, så finner du en klokke på hver persons arm. Smykker gjør oss lykkelige, og å velge riktig smykke er alltid så viktig. I denne artikkelen vil vi gi deg noen tips for å velge det perfekte stykket.

Sørg for å regelmessig polere metall smykker. Over tid begynner det å samle smuss, olje og støv, og det påvirker glansen og det generelle utseendet. Dette gjør smykker ser slitt og gammel. Gå videre og oppdater disse brikkene ved hjelp av litt enkel polish for å få dem til å se ut som helt nye igjen.

Lagre noen av dine mest skjøre smykker for spesielle anledninger bare. Noen skjøre steiner som opal og peridot bør bare brukes til spesielle hendelser og deretter lagres forsiktig til neste anledning. Dette kan virke irriterende siden du ønsker å være i stand til å bære dine beste stykker, men det kan forlenge livet hvis du unngår å utsette dem for å skade for ofte.

Prøv ikke å sette noen av smykkene på før påføring av sminke. Ved å sette brikkene på før du gjør dette, risikerer du å få dem dekket i ting som pulver og avleiringer fra sminken din. Dette samler så rundt perle innstillinger og på metall forårsaker dem til å snu og se billig og gammel.

Hvis du ønsker å kjøpe Sterling sølv smykker Sørg for at du har en magnet med deg og et godt øye. Etterligninger vil bli tiltrukket av magneten. Dette er en enkel måte å gjenkjenne kvalitet. Ekte Sterling flis har alltid en slags kjennetegn stempel på den, for eksempel. 925, Sterling eller ster. Hvis det ikke er merking på brikken, kan det ikke være Sterling sølv.

Hvis du ønsker å kjøpe sterling sølv smykker online, sørg for å også kjøpe en sølv syre testing kit. Slike kits er allment tilgjengelig på nettet også for under ti dollar. De gir en trygg måte for deg å syre teste smykker du mottar for å sikre sin autentisitet. På denne måten, Hvis du kjøper en vintage stykke som kanskje ikke er kjennetegnet, du er fortsatt i stand til å vite at du ikke har blitt lurt.

Identifiser hva slags stein i hver bit du vurdere. Naturlige edelstener og imitasjon edelstener har blitt med nylig av syntetiske edelstener, noe som gjør tre hovedkategorier. Imitasjon har liten verdi, som det er generelt plast, mens syntetiske og naturlige anses å være ekte edelstener. Naturlige edelstener er minelagt, mens syntetiske edelstener er kunstig dyrket.

Smykker er noe vi har elsket gjennom tidene. Å velge det perfekte stykket kan imidlertid være vanskelig. Du vil ha noe som er spesielt, uttaler seg og viser ekte kvalitet. I denne artikkelen har vi gitt deg noen av de beste tipsene for å velge den perfekte perlen. Bruk dem neste gang du besøker din favoritt smykkebutikk, og du vil gå ut med et varig smil i ansiktet.